Over Ons


Stainmetz is gespecialiseerd in RVS en staal meubelen, voor binnen en buiten. Wij bewerken plaat en buis- en kokerprofielen tot luxe design meubelen. Daarvoor beschikken we over een groot en modern machinepark. Onze mogelijkheden zijn zagen, knippen, buigen, draaien, zetten, ponsen, polijsten en lassen van RVS en staal. Niet alleen als het gaat om bewerkingsmogelijkheden, maar ook als u met korte levertijden of in extreem grote of kleine series wilt laten maken.


Missie van Stainmetz


Stainmetz vindt het erg belangrijk om u kwaliteit en service te verlenen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om duurzame producten te leveren met een artistieke benadering. Wij focussen ons veel op duurzame materialen; roestvrij staal. Door ons gebruik van dit materiaal kunnen wij een luxe design creëren wat een lange levensduur heeft.


Showroom


Onze showroom zit momenteel gevestigd in Utrecht op de Amsterdamsestraatweg 591/593. Daar kunt onze nieuwste collectie bekijken en vragen stellen mocht u die hebben. Wij raden het u zeker aan om eens langs onze showroom te komen. Zo krijgt u een echte sfeerimpressie en kunt u onze producten bewonderen met uw eigen ogen.


Mocht u geïnteresseerd zijn in onze showroom, dan kunt u een afspraak maken via de website.

stoel
Wesbite door BlueBird Media | Privacy Beleid | Cookie Beleid